Nieuwsbericht

Marnix Paul zwaait na 15 jaar af bij SuperFlora

Toen Marnix Paul 15 jaar geleden bij Dutch Flower Group begon met een Traineeship wisten wij niet dat hij zoveel waarde zou gaan toevoegen aan SuperFlora én DFG. In de afgelopen 15 jaar heeft Marnix echt heel veel voor onze organisatie en de groei daarvan betekent.
Dat hij überhaupt bij DFG bleef werken na de Traineeship was al een teken van loyaliteit, want in die periode zat Marnix een groot deel van zijn tijd in Holbeach, UK. In het buitenland wonen kan een droom zijn, maar Holbeach is niet de meest exotische of de interessantste locatie. Gelukkig stond hij open voor andere functies binnen DFG en is hij bij SuperFlora aan de slag gegaan als Inkoper.
In de 15 jaar daarna heeft hij belangrijke sleutelposities binnen SuperFlora vervuld. Naast Inkoop & Supply Chain Manager trok hij diverse projecten zoals Brexit, ERP en de verhuizing naar Newport. De laatste 5 jaar was hij Manager Operations en ook actief als MT lid binnen SuperFlora.
Marnix wist altijd overal van af en werd vaak ingeschakeld voor de meest uiteenlopende vragen vanuit alle teams. Ook was hij altijd persoonlijk betrokken met collega’s en had hij altijd tijd voor koffie (met melk) en voor een lekkere lunch. Tijdens deze gesprekken deelde hij ook vaak zijn passie en daarom was het voor ons geen enorme verrassing dat hij gaat werken voor de Non Profit organisatie ‘Mercy Ships’ als Supply Chain Manager.
Op donderdag 14 juli hebben we hem uitgezwaaid tijdens een borrel in ‘The Mansion’. Diverse collega’s vanuit Engeland hebben ook hun bijdrage geleverd en zo werd het een waardig afscheid voor een manager die wij oprecht gaan missen. Zoals Jelle Zwemstra pakkend zei ‘’ Het is benoemenswaardig dat je weggaat bij DFG om andere mensen te helpen’’. Het allerbeste!