Dutch Flower Group

De kracht van samenwerking binnen één wereldwijde groep.

Als iets de Nederlandse sierteelt groot heeft gemaakt, is het wel samenwerking. Ook SuperFlora heeft zo’n turbo: Dutch Flower Group. Als zelfstandig onderdeel behouden we onze slagkracht met de efficiency van een groot concern.

Familiebedrijf

Een speler van formaat in de mondiale sierteelt

SuperFlora is onderdeel van Dutch Flower Group, één van ‘s werelds grootste bedrijven in de sierteeltsector. Binnen één en dezelfde groep zijn dertig zelfstandige ondernemingen gebundeld, elk actief in hun eigen segment. Als familiebedrijf is Dutch Flower Group wereldwijd actief in de handel in snijbloemen, gemengde boeketten en planten.

Sterker door samenwerking

Door de kracht van een keten als Dutch Flower Group staat SuperFlora sterker. Denk alleen maar aan de mondiale sourcing en inkoop. Door gezamenlijk met zusterbedrijven in te kopen, zijn we in staat om kostenvoordelen te behalen. Door de grootte van Dutch Flower Group wordt het voor telers ook interessant om zich op exclusiviteitsbasis aan ons te binden. Bedrijven in de groep delen actief kennis om daarmee klanten nog beter van dienst te kunnen zijn.

Efficiency first

De kortste weg van kweker naar consument