Topteam

Retail is en blijft
people’s business

Bloemen en planten verkopen is mensenwerk. Werk voor mensen met passie voor sierteeltproducten. Werk voor mensen met plezier in klantencontacten. Werk voor de mensen van SuperFlora.

Even voorstellen

Persoonlijk contact en korte lijnen. Daar houden wij van!

Onze mensen maken SuperFlora pas écht super. De club van ruim 100 enthousiaste collega's heeft een hart voor alles wat groeit en bloeit.
Enkele van hen stellen zich graag even aan je voor. Misschien heb je ze wel eens aan de lijn of zijn het je toekomstige collega's. Eén ding is zeker. Het is een kleurrijk, klantgericht en supergemotiveerd team.

Denise Ton

Junior Key Account Manager
Open overlay

"Samen met de afdeling NPD en inkoop op zoek naar de mooiste producten om uiteindelijk een fantastische planten range aan te kunnen bieden aan de klant, dat vind ik leuk! Als de range vervolgens geproduceerd wordt en het eindresultaat naar de klant gaat, geeft dat een enorme boost!"

Iris Zweistra

Administrative Support Quality
Open overlay

"Als Administratief medewerker Kwaliteit, ondersteun ik het kwaliteitsteam. Zo controleer ik bijvoorbeeld of alle kwekers die bloemen of planten leveren, gecertificeerd zijn."

Marcel Vermeer

Senior Business Controller
Open overlay

"De vertaalslag maken van financiële data in bruikbare informatie voor de commerciële teams, zodat de juiste besluiten worden gemaakt en doelen gerealiseerd kunnen worden."

Remco Salome

Algemeen Directeur
Open overlay

"Samen met een geweldig team van talentvolle medewerkers werken aan de ontwikkeling van de bloemen en planten categorie van onze klanten. Ik zorg graag voor een informele en vertrouwde omgeving waarin iedereen zichzelf kan zijn en zich kan ontwikkelen tot die persoon die hij of zij wil worden."

Ton van Merode

Procurement Controller Finance
Open overlay

"Inzicht verschaffen in onze liquiditeitspositie en daarbij controle op onze inkomsten. Tevens zorgen dat onze leveranciers tevreden blijven, door het op tijd betalen van hun facturen."

Wendy Heemskerk

Business Unit Manager
Open overlay

"In samenwerking met onze klanten en het commerciële team zorgdragen voor optimale verkoopresultaten. Het commerciële team assisteren en laten ontwikkelen om onze klanten zo goed mogelijk te kunnen bedienen in het uitwerken van nieuwe concepten en projecten."

Jan Koomen

Technical Manager
Open overlay

"Als team kwaliteit zorgen we voor een stabiele basis met een bovengemiddeld kwaliteitsniveau van bloemen en planten. Verbinding maken en informatie delen tussen klant en kweker. Projectmatig verbeteringen realiseren op kwaliteit door kennis en innovatie."

Michel Wolvers

Business Unit Manager
Open overlay

"Met een klein team werken we dagelijks aan het optimaliseren van de planten range bij onze klanten. Daarnaast zien we altijd toffe projecten & producten die nieuwe kansen bieden voor ons. De energie die dit geeft, geven we graag door aan de klant! Hun succes is ons succes!"

Ewout van Luijk

Operation Support Officer
Open overlay

"Wij zorgen met ons top team dat alles goed en op tijd aankomt bij de klant. Sinds de Brexit is dit een stuk lastiger geworden, een stuk meer regelgeving en documentatie waarbij ons eigen douaneteam ons helpt."

Walter Voskamp

Marketing Intelligence Manager
Open overlay

"Relevante (markt)data transformeren tot bruikbare inzichten, zodat managers de juiste strategische beslissingen kunnen nemen, dat is mijn passie! Bij een vooruitstrevend bedrijf als SuperFlora kan ik hierin helemaal mijn ei kwijt."

Patricia de Greef

Senior Key Account Manager
Open overlay

"Planten zijn dé trend van het moment! Een prachtige range op basis van de laatste trends samenstellen en verkopen aan de klant, daar word ik blij van! Geen enkele dag is hetzelfde in de plantenwereld en samen met al onze teams halen we het optimale uit iedere dag!"

Vacatures

Op zoek naar een kleurrijke baan?