Diensten

Een wereld aan bloemen en planten voor uw retailformule.

De grootste retailers in Engeland en Ierland dagelijks voorzien van verse bloemen en planten. Het is ons vak. Beter gezegd: het is onze passie om het Super te doen.

Bloemen en boeketten

De nieuwste trends, de laatste variëteiten.

Bloemen en planten zijn een groeimarkt in het retailkanaal. Maar ook een productgroep die vraagt om kennis en kunde. Bij SuperFlora stellen we alles in het werk om de categorie in uw winkel te laten groeien. Daar zijn we specialist in, net zoals we specialist zijn in de landen waarin we opereren: Engeland en Ierland. Wereldwijde sourcing maakt dat we jaarrond een groot assortiment kunnen leveren.

Het assortiment bestaat uit circa 50 soorten, met per soort vaak tientallen variëteiten. Door continue sourcing blijft het bloemenschap up-to-date. Nieuwe ontwikkelingen van veredelaars vinden snel hun weg naar de consument. Bij SuperFlora bestelt u zowel snijbloemen in monobossen als boeketten. Ook in de samenstelling van boeketten streven we ernaar om uw consument te blijven verrassen. Daarom wisselt het scala aan boeketten bij SuperFlora per seizoen: lente, zomer, herfst en winter. Speciale momenten in het jaar krijgen ‘eigen’ boeketten.

Planten

Breng groei in het plantenschap met ons assortiment.

Met SuperFlora werkt u aan een winstgevender plantenschap. Ook hier is het assortiment ongekend groot, met honderden verschillende soorten in meerdere variëteiten. Met onze kennis van consumentenvoorkeuren kunnen we het schap optimaal toespitsen op de actuele trends in plantenland. Zowel in bloeiende als in groene planten zijn er continu noviteiten die de aandacht van de consument vasthouden.

Bloeiende business

Vraag SuperFlora hoe.