Carrière maken

Het zijn altijd mensen die het verschil maken.

Werken bij SuperFlora is werken in een internationaal bedrijf. Met functies op uiteenlopende gebieden, met collega’s die je elke dag inspireren om het beste uit jezelf te halen. Veelal hoog opgeleid, maar altijd supergemotiveerd.

Werk aan jezelf

We gaan je ambities mogelijk maken.

Misschien is de sierteelt nieuw voor je. En misschien heb je zelfs nog nooit aan een carrière in de sierteelt gedacht. Dan is de verrassing groot als je met SuperFlora kennismaakt. We doen zaken met de hele wereld. We werken voor de grootste en bekendste retailers van het Verenigd Koninkrijk. En we gaan je vooral verbazen met een cultuur die je niet zo gauw ergens anders tegenkomt. Informeel, plat georganiseerd, maar ook heel professioneel. Met tijd voor een lolletje, en met tijd om te scoren.

Cultuur

Vrijheid en verantwoorde­lijkheid, is dat wat je zoekt?

Veel regels bepaal je bij ons zelf. Wanneer je werkt en waar je werkt, bijvoorbeeld. Je krijgt niet alleen veel vrijheid, maar ook verantwoordelijkheid. Neem gerust het initiatief als je denkt dat het beter, anders of efficiënter kan. Met een gemiddelde leeftijd van ongeveer 33 jaar zijn we een jong team. Om je heen heb je collega’s die enthousiast en klantgericht aan de slag gaan. Reken maar dat die ambiance je inspireert om alles uit jezelf te halen.

Wie zoeken we?

We kijken verder dan opleiding en ervaring.

Natuurlijk kijken we naar opleiding en cv als je bij ons solliciteert. Maar veel belangrijker nog is wie jij bent. Of je aan de slag gaat met dezelfde passie als onze collega’s. Of je het SuperFlora-DNA in je hebt: serieus in je werk, maar ook plezierig in de omgang. Als we die twee vinkjes achter jouw naam kunnen zetten, ben je welkom. Met gerichte opleidingen en trainingen brengen we je snel op niveau, als je nog niet alle kwaliteiten of ervaring hebt.

Arbeidsvoorwaarden

Eigenlijk vinden we arbeidsplezier veel belangrijker.

Natuurlijk zijn de arbeidsvoorwaarden zoals je die verwacht bij een toonaangevende leverancier voor de Engelse retail. Maar is het niet belangrijker dat je elke dag met een glimlach naar je werk gaat? Daar investeren we in. Niet alleen met een cultuur die je veel vrijheid geeft maar ook door het thuiswerken plezierig te maken en door met je collega’s leuke dingen te doen.

Vacatures

Kom jij ons team versterken?

Aangenaam!

Alvast kennismaken met je nieuwe collega’s?