SuperFlora voor Elimu Holland

SuperFlora voor Elimu Holland

In het laatste weekend van maart staat Zandvoort in het teken van het sportieve Zandvoort-weekend. Eén keer per jaar maken de raceauto’s plaats voor lopers en fietsers. SuperFlora neemt in drie groepen deel aan dit sportieve evenement. Zo gaan er een aantal collega’s 10 Engelse mijl (16,1 kilometer) hardlopen, een aantal collega’s 12 km hardlopen/power walken en stapt er één groep collega’s op de fiets.

Naast dat we op deze manier met elkaar sportief bezig kunnen zijn, willen wij ons hiermee ook inzetten voor Stichting Elimu Holland. Deze stichting is opgericht om een school te bouwen in Manda, een klein dorpje in het zuidelijk kustgebied van Kenia. Nu deze gebouwde basisschool goed functioneert richt deze stichting zich op het bieden van studiebeurzen voor middelbaar en (hoger) beroepsonderwijs aan kinderen van Manda. Graag zetten wij ons in om zoveel mogelijk kinderen in Manda te voorzien van beter onderwijs.

Stichting Elimu werkt op kleine schaal, met directe contacten in Kenia. De Stichting is een door de belastingdienst erkende goede doelen instelling (ANBI).

SuperFlora hoopt een mooie donatie te kunnen doen aan Stichting Elimu. Wil jij team SuperFlora hierin supporten, dat kan door een donatie via de volgende betaallink:

 

Betaaloptie invoegen.

 

Namens team SuperFlora alvast bedankt voor je bijdrage!