Nieuwsbericht

Een middag vol markt en klant inspiratie voor onze partner leveranciers!

Op donderdag 27 oktober hadden we ons eerste feestje bij SuperFlora met onze Nederlandse leveranciers. In samen werking met JZ Flowers hebben we een interessante middag kunnen organiseren voor onze bloemen, planten, technical én verpakkingen leveranciers. Hierdoor was het ook ‘full house’ in ‘The Mansion’(Breakroom).
SuperFlora en JZ Flowers onderscheiden zich door zoveel mogelijk binding en samenwerking aan te gaan met geselecteerde leveranciers. Deze leveranciers voldoen aan allerlei maatstaven zoals certificeringen en vaak zijn deze partner leveranciers al jaren onderdeel van onze bedrijfsvoering.Dit jaar was het thema ‘Meet the Customer’ en werd er zoveel mogelijk informatie gegeven over de Engelse markt en over onze commerciële teams.De leveranciers werden ontvangen met een feestelijk taartje en daarna trapten we af met het ‘Petje op, Petje af’ spel. Colours of Nature nam de felbegeerde prijs mee naar huis ‘Een trip naar Newport’ en krijgt de kans om de SuperFlora en JZ Flowers productie locaties en onze klanten zelf te bezoeken in Engeland.  
Na het interactieve gedeelte werd er informatie gegeven over de marktonwikkelingen in Engeland en de uitdagingen en kansen bij onze klanten.
Uiteraard was er ook voldoende tijd om te borrelen en met elkaar te markt ontwikkelingen te bespreken.
SuperFlora en JZ Flowers zijn dankbaar dat meer dan 90 leveranciers aanwezig waren en kijken terug op een succesvol evenement.