Nieuwsbericht

SuperFlora & Sinterklaas - een kleurrijke connectie

SuperFlora en Sinterklaas ; dan heb je het pas over een ‘kleurrijke connectie’. SuperFlora is altijd groot fan van Sinterklaas, omdat het een mooie traditie is met een sterke familie focus. Tradities en het familie / thuisgevoel – daar houden wij van! Vandaar dat het ook alleen maar heel toepasselijk was om ons tijdens onze CSR week in te zetten voor het Westlands SinterklaasFeest.

Tijdens onze CSR week is er een bakesale georganiseerd door én voor het personeel. Een ‘bakesale’ is een welbekend concept in Engeland. SuperFlora medewerkers hebben van alles gebakken en gekookt en dit ook weer verkocht aan medewerkers. Veel lekkers was gemaakt, maar ook werd er lunch verzorgd met snacks en haring. De opbrengst: 537 euro!
SuperFlora heeft uiteindelijk dit bedrag verhoogt naar 1000 euro, wat betekent dat we meer dan 30 Westlandse kindjes een prachtig Sinterklaas cadeau en een heerlijke Sinterklaas feest kunnen bezorgen.
Westlands Sinterklaas Feest is een stichting dat in samenwerking met Kiwanis Westland, Voedselbank Westland en Lentiz Dalton MAVO & Het Groene Lyceum zich inzet voor kinderen die geen onbezorgd SinterklaasFeest hebben vanwege financiële uitdagingen binnen het gezin.   

Wij vinden dit een prachtig initiatief en dragen hier graag aan bij.
Allemaal een fijne en gezellige Sinterklaas.

Nieuwsbericht