Op dit moment zoeken wij een:

Junior Key Account Manager

Samen met het leukste team unieke producten maken voor een commerciële prijs. Dat klinkt toch als de sleutel tot succes? Word Junior Key Account Manager bij SuperFlora en bezorg onze klant bloemen en planten van de beste kwaliteit. Je wordt onderdeel van een klein en dynamisch team, waarbij je nauw met elkaar samenwerkt.

Wat ga je doen?
Als Junior Key Account Manager ben je verantwoordelijk voor het onderhouden van een intensieve relaties met onze Engelse klanten. De wens van de klant staat in jouw functie op nummer één. Aan jou om alle zeilen bij te zetten om dit te vertalen naar een commercieel concept. Dankzij jou hoeft onze klant nergens meer zelf aan te denken.

Iedere dag begin je met een video conference call met collega’s van onder andere Supply Chain, Inkoop, Kwaliteit en overige collega’s. De uitdagingen over kwaliteit, productie en de voorraad van de dag, dit alles wordt besproken. Jouw volgende stap is om te kijken hoe we vanuit commercieel oogpunt de wensen van de klant waar gaan maken. Bij het hele proces ben je betrokken. Jij weet namelijk precies van welke kwekers de producten komen en hoe ze in perfecte staat bij de klant terecht komen.

Je houdt volledige controle over jouw accounts. Dit betekent dat je aanbiedingen maakt en samen met het team besluit welke variëteiten bloemen en planten gebruikt worden. Een zo goed mogelijke service verlenen, dat is waar jullie met z’n allen naar streven. In overleg met verschillende afdelingen en het designteam in Engeland bepaal jij welk product gebruikt wordt. Uiteraard houd je rekening met het commerciële plaatje. Maar ook zorg jij samen met NPD ervoor dat het design de echte wauw-factor heeft!

Zin in af en toe een tripje? Perfect! Regelmatig laat jij je gezicht hier zien bij onze klant. Hoe vaak? Dat hangt een beetje af van de periode (rond Kerst, Valentijn en Moederdag ben je er vaker te vinden). In ieder geval vaak genoeg om een accent te krijgen.

Wie ben jij?

Klant en consument optimaal bedienen, dat kan dankzij jouw communicatieve vaardigheid. Jij voelt je helemaal thuis bij werken in teamverband. ‘Samen gaan we voor het hoogst haalbare’, zo sta jij erin. Omdat jij altijd het commerciële plaatje in het oog houdt, heb je goed cijfermatig inzicht en ben je commercieel ingesteld. Is er sprake van druk op de ketel? Dan ga jij resultaatgericht te werk.

Verder beschik jij over:

  • Een afgeronde HBO opleiding in een commerciële richting;
  • 1 tot 3 jaar relevante werkervaring in een commerciële functie (het liefst in de FMCG branche, bijvoorbeeld als Accountmanager);
  • Goede beheersing van de Nederlandse én Engelse taal.

Wat krijg je ervoor terug?

Vraag je dit aan je toekomstige collega’s, dan krijg je absoluut het antwoord: de allerleukste collega’s die dagelijks met veel passie aan het werk zijn! Waar zij ook heel blij van worden is onze goede koffie én het geheel vernieuwde kantoor en de Breakroom ‘The Mansion’ waar je echt even kan ontspannen. Natuurlijk zijn de arbeidsvoorwaarden zoals je verwacht bij een toonaangevende leverancier voor de Engelse Retail. Maar is het niet belangrijker dat je elke dag echt met een glimlach naar je werk gaat? Daar investeren we in! Niet alleen met een cultuur die je veel vrijheid geeft, maar ook zorgt voor een thuisgevoel op je werk. Dit zeggen we niet alleen, dit doen we ook! Zo worden er maandelijks sportieve activiteiten georganiseerd,  krijg je een goede start als je bij ons begint door middel van een inwerk programma, kan je opleidingen volgen uit de opleidingskalender en zijn er voldoende mogelijkheden om ook tijdens werktijd te ontspannen. We hebben namelijk een tafeltennis tafel, dart board en een jeu de boules baan.

En er is meer! Wie bieden:

  • Een marktconform salaris. Wil je hier meer over weten? Neem contact op met HR voor een indicatie;
  • Een tijdelijke contract met uitzicht op een vast dienstverband;
  • Laptop en telefoon van de zaak;
  • 25 vakantie dagen, mits je een kaartje stuurt van je vakantiebestemming;
  • Ruimte voor nieuwe ideeën. Of je nu een week of een jaar bij ons werkt. Input wordt gewaardeerd;
  • Reiskosten vergoeding en pensioen;
  • Goede koffie en leuke (team) uitjes.

Meer weten of direct solliciteren?

Natuurlijk kijken we naar opleiding en CV als je bij ons solliciteert. Maar veel belangrijker nog is wie jij bent. Of je aan de slag gaat met dezelfde passie als onze collega’s. Of je het SuperFlora- DNA in je hebt; serieus in je werk, maar ook plezierig in de omgang. Als we die twee vinkjes achter jou naam kunnen zetten, ben je welkom. Met gerichte opleidingen en trainingen brengen we je snel op niveau, als je nog niet alle kwaliteiten of ervaring hebt. Kun jij niet wachten om aan de slag te gaan?

 

Solliciteer dan direct via de sollicitatiepagina. Voor nadere informatie over deze positie kun je bellen met  Paige Olsthoorn, HR-Support via 06-51806912. Screening is onderdeel van de selectieprocedure.